UTLANDSVIBBAR HEMMA PÅ ÅRETS SOMMARFEST

Vad vore sommarfesten utan sol, värme och boule? Ute eller inne spelar ingen roll, vi fixar semesterkänslan. Ni kommer som ni är och får en upplevelse att minnas minst till hösten! Ät franskklingande mat. Spela boule med ett proffs. Kom och ha kul med oss! Vi lovar skön stämning, spänning, applåder och skratt en masse!

Sommarfest, avslutning eller kick-out. Kalla det vad du vill - men boule är ett måste! I sommar kan du kasta klot både inomhus och utomhus i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Kontakta oss här eller på 010-162 92 00 för frågor eller bokning.

Boule Grand - när du vill ha det mesta av Boulebar

Sommarmeny Kyckling2 2018

Tänk dig hela ditt kompisgäng, avdelning eller hela företaget samlade för en kväll i gemenskap. Ni lär er att kasta klot av en av våra grymma guider och äter mat lagad med omtanke av våra kockar. Tänk dig en stunds flykt från vardagen där allt känns sådär magiskt att du nästan glömmer bort att du inte lämnat landet. Vi kallar det Boule Grand. Du kan kalla det a time to remember.

Boule Grand är vår bästa lösning för den större gruppen som vill ha hela Boulebarupplevelsen. I paketet ingår 90 minuters boule med guide samt en måltid där våra kockar väljer ut sina franska favoriter. Och så den härliga känslan såklart.

Från 765 kr/person.