Sommar på Boulebar - men vilken grej va!

Kom förbi oss under vår absolut bästa säsong för riktigt skönt sommarhäng. Har du aldrig kastat ett bouleklot tycker vi att det är sommaren 2020 det händer! Drycken är kyld, banorna preppade till precision och våra kockar har övat hela våren för att få till en riktigt schysst meny värdig svensk sommar. Välkommen att besöka oss i Rålambshovsparken, Tanto, Liljeholmen eller Rådhuset.

RÅLAMBSHOVSPARKEN

RCM_Ralis_webres--3.jpg

Välkommen till nya Boulebar Rålambshov


Vår helt nyöppnade franska park i Rålambshovsparken. Med en perfekt kombination av boulespel, fransk bistromat och avslappnat häng. Här sitter du i vår inglasade bistro eller under den gröna pergolan med utsikt över Riddarfjärden. På banorna ser våra proffsiga bouleguider till att ni får en riktigt rolig stund tillsammans.​

Följ oss på Instagram eller Facebook.

TANTO

Tanto2018web 72 (2) (1)

Det är inte sommar utan boule i Tantolunden


Sommar i Stockholm betyder långa, ljusa nätter, ljumna promenader längs Årstaviken, nattbad… och boule i Tanto. Så starta den här, med vänner och kollegor, med franska rätter från grillen och boulespel i Söders mysigaste park.

I Tanto kan du njuta av Boule Parc, ett boule- och matpaket som innehåller en helkväll med boule samt en franskinspirerad middag komponerad av vår kock, bestående av en förrätt och en huvudrätt.

Tanto är bokningsbart från 15 maj men vi öppnar så fort alla båtar i parken är i vattnet. Håll utkik i Tantolunden eller på vår Facebook och Instagram.

LILJEHOLMEN

Boulebar Theexperience2017 Tryckeriet S79a7675 38107911821 O (2)

Alltid 100% sommar


I vår franska inomhuspark på Liljeholmen är det alltid 100% sommar & 100% regnfritt. Här finns plats för både de riktigt stora sällskapen och de små, i luftiga, lummiga lokaler. Här sitter ni vädersäkert och avnjuter en somrig bistromeny och till det - rafflande boulespel med våra proffsiga bouleguider.

RÅDHUSET

Boulebar Radhuset 4U7a9143 Aug2016 29209889006 O

Boule & restaurang i tunnelbanan


Vår totalt vädersäkra boulepark på Kungsholmen i Rådhusets tunnelbana. Här kliver du rakt in i en fransk parkatmosfär med härligt grus, sköna karaktärer och bra mat. Så samla gänget för en boulematch och middag i en annorlunda miljö!

Boule Grand - när du vill ha det mesta av Boulebar

Sommarmeny Kyckling2 2018

Tänk dig hela ditt kompisgäng, avdelning eller hela företaget samlade för en kväll i gemenskap. Ni lär er att kasta klot av en av våra grymma guider och äter mat lagad med omtanke av våra kockar. Tänk dig en stunds flykt från vardagen där allt känns sådär magiskt att du nästan glömmer bort att du inte lämnat landet. Vi kallar det Boule Grand. Du kan kalla det a time to remember.

Boule Grand är vår bästa lösning för den större gruppen som vill ha hela Boulebarupplevelsen. I paketet ingår 90 minuters boule med guide samt en måltid där våra kockar väljer ut sina franska favoriter. Och så den härliga känslan såklart.​


Från 840 kr/person.

HAR NI PLATS FÖR OSS?

Skicka en bokningsförfrågan med formuläret nedan så ringer vi tillbaka och hjälper dig att ta fram ett erbjudande som passar ert sällskap.

Om du inte känner dig så värst digital så går det naturligtvis bra att ringa till oss.

Telefon 010-162 92 00