Gillar du högt tempo?

Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. Som bartender på Boulebar guidar du gästen till rätt sportdryck vid boulebanan och vidare genom kvällen i vårt franska sortiment av öl, vin och cocktails.

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som är viktiga för att vi skall trivas ihop:
- Du älskar ditt hantverk och att dela med dig av det
- Har erfarenhet av bar och ett stort intresse för cocktails
- Ansvarsfull och ordningsam
 
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Tillsammans jobbar vi varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse.
 
Anställningsvillkor:
Var: Boulebar Folkets Park, Malmö
Anställningsform: Enligt överenskommelse
När: Vi rekryterar löpande

 
Om oss

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis.
 
Känner du igen dig i beskrivningen, ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Har du frågor? Kontakta mig på; [email protected]. Vi ser mot att höra från dig!
 

 

ANSÖK HÄR