VI SÖKER VICE RESTAURANGCHEF

Vi söker nu en kollega till vårt team på Boulebar Rosenlund. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor.     

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:

  • Du är positiv, social och gillar att ge grymt bra service
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta som restaurangchef, hovmästare eller driftansvarig.
  • Du är pedagogisk & flexibel med ett öga för detaljer.
  • En erfaren ledare som gillar att jobba med människor.

Tillsammans med Boulebarchefen har du ett övergripande beslutsansvar och jobbar för att skapa glädje för både gäster och inom teamet. Vi erbjuder en arbetsplats med glädje och omtanke. Vi arbetar varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse. För oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team.

Anställningsvillkor

Var: Boulebar Rosenlund, Göteborg
Anställningsform: Heltid

Vi är anslutna till kollektivavtal.

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?

Urval sker löpande, skicka din ansökan  senast 31/8 till [email protected] eller så snart du kan. Hör av dig om du har några frågor!

Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator som föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara.