Barchef till nyetablering i härlig parkmiljö!

ÄR DU EN KÄRLEKSFULL REBELL SOM ÄLSKAR MÄNNISKOR?
Då är du precis den vi söker. Därför behöver vi nu förstärka vårt team med ännu fler hjältar. Du som vill jobba hos är en lagspelare som gillar människor och som förstår att gästernas upplevelse är hela grejen. Vårt uppdrag är att få våra gäster att uppleva den där magiska kvällen i en sydfransk sommarstadspark; där folk är sig själva och umgås över en bit mat, ett glas Pastis och framförallt ett parti Boule.

Du
- ser dig själv som en naturlig ledare som vill driva både kvalitén på drycken men också servicen framåt.

- tycker om att organisera och följer upp. Ditt driv och din kreativa anda smittar av sig på andra.
- är ansvarig för att servicenivån är hög, att dryckesupplevelsen levereras till samtliga gäster i baren och vid borden.
- älskar att arbeta med människor, anställda som gäster.
- är en magisk problemlösare vilket gör att du kan organisera arbetet för de anställda snyggt och enkelt.
- är extremt stresstålig och är inte rädd att hoppa in och täcka för andra anställda.
Skulle ett problem uppstå, så stannar det vid dig.
 

Arbetsuppgifter
Rollen innebär ett övergripande ansvaret för driften av baren som helhet vilket inkluderar beställningar, inventering, drinklistor och sortiment, förberedelser, städrutiner, anställning och träning av personal.

Vi ser att du är en duktig kommunikatör och har en förmåga att få andra människor att följa dig som ledare. Med ditt stora gästfokus och höga servicenivå leder och inspirerar du dina medarbetare genom goda exempel och gott föredöme. Din roll är operativ, administrativ och strategisk. Du har ansvar för att alla anställda följer de rutiner och policys som finns, samt förändrar och skapar nya rutiner där det finns behov. Du leder dagsmöten med ditt team och är med på dags och veckomöten med de andra teamledarna.

Vi ser att du

- har tidigare erfarenhet som barchef
- är energisk
- jobbar strukturerat
- är mycket serviceinriktad och har god samarbetsförmåga
- har mycket god kunskap av cocktails och öl samt god vinkunskap
- är en van administratör och har erfarenhet av att arbeta mot tydliga mål, både ekonomiska och kvalitativa,
och kan själv dra slutsatser från resultatet

Anställningsvillkor
Var: Nyetablering Stockholm
Anställningsform: tillsvidare
När: 25 april

Vi är anslutna till kollektivavtal.

Om oss
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan.

Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Har du frågor gällande rekryteringen vänligen hör av dig till rekryteringsansvarig: [email protected]

ANSÖK HÄR