VI SÖKER EN BARCHEF

En bartender som är sugen på utveckling och att lära ut till andra.

Vår senaste satsning i Stockholm är ett ombyggt tryckeri i Liljeholmen. Vi tänkte att vi grejar nog att sjösätta ett sånt projekt även om det ligger utanför tullarna. Lite galet. Men det är så vi funkar. Nu har vi kört i drygt två år och det funkar riktigt fint.

Nu söker vi en ny ansvarig för baren. Du kommer leda ett litet team och du ingår i en ledningsgruppen för Boulebar Liljeholmen. Rollen är till allra största del i service men innehåller även uppdraget att rekrytera och lära ut till nya talanger. Du har stor servicekunskap från restaurang, är en erfaren ledare och du vill samtidigt lära dig nytt.

Du är på en stabil plats i livet och du älskar människor. Du är långsiktig.

Boulebar Liljeholmen är en av fyra Boulebarer i Stockholm. Det är vårt moderskepp på det sätt att det är platsen där vi lär ut service, boule, kockande, serverande, bar och att jobba tillsammans. Vi älskar service, fransk mat och dryck, boule och människor såklart. Vi är ambitiösa, ser oss som modiga och vill alltid framåt. Vi hittar gärna nya vägar som andra inte testat.

Bolaget har kollektivavtal via Visita/HRF.

Ansök:

Kontakta vår HR ansvarig Sandra Holmqvist på [email protected]. Skicka gärna med ett personligt brev och ett CV så snart du kan. 

Om oss...

Vi är ett stort gäng som driver åtta Boulebarer i fem städer. Från början var vi  boule-galningar och vi är fortfarande starkt påverkade och influerade av att vara nördar i vårt område. Vi vill att du också är djupt dedikerad i ditt arbete. Vi har samlat fler och fler individer som som jobbar passionerat kring sitt uppdrag. Totalt är vi runt 200 fast anställda i Sverige och Danmark.
Vi ägs av grundare, en långsiktig investerare och medarbetare.