Vi söker en restaurangchef

En person som är erfaren, nyfiken och kunnig och som vill förändra restaurangvärlden.

Vår senaste satsning i Stockholm är ett ombyggt tryckeri i Liljeholmen. Vi tänkte att vi grejar nog att sjösätta ett sånt projekt även om det ligger utanför tullarna. Lite galet. Men det är så vi funkar. Nu har vi kört i drygt två år och det funkar riktigt fint.

Nu söker vi en ny chef för verksamheten. Du kommer leda ett team och en stor verksamhet med uppdraget att lyckas med era uppsatta mål. Du har stor servicekunskap från restaurang, är en mångårigt erfaren ledare, du gillar att lära ut och samtidigt lära dig nytt. 

Du är på en stabil plats i livet och du älskar människor. Du är långsiktigt.

Boulebar Liljeholmen är en av fyra Boulebarer i Stockholm. Det är vårt moderskepp på det sätt att det är platsen där vi lär ut service, boule, kockande, serverande, bar och att jobba tillsammans. Vi älskar service, fransk mat och dryck, boule och människor såklart. Vi är ambitiösa, ser oss som modiga och vill alltid framåt. Vi hittar gärna nya vägar som andra inte testat.

Om oss...

Idag driver vi åtta Boulebarer i fem städer. Från början var vi  boule-galningar och vi är fortfarande starkt påverkade och influerade av att vara nördar i vårt område. Vi vill att du också är djupt dedikerad i ditt arbete. Vi har samlat fler och fler individer som som jobbar passionerat kring sitt uppdrag. Totalt är vi runt 200 fast anställda i Sverige och Danmark. Vi satsar. Vi ägs av grundare, långsiktiga investerare och medarbetare.

Så förutom ovan, vad får du ta del av? Vi vill investera i vår personal och vill se våra anställda växa inom företaget. Vi satsar på utbildning och ser till att avsätta tid varje vecka för att se till att vi alla blir bättre inom våra områden - eller lär oss nya färdigheter. Vi har flera ledarprogram som hjälper dig att växa i din roll som ledare.

Bolaget har kollektivavtal via Visita/HRF. 

Ansök:

Kontakta mig, anställande chef, Paulina Ek på [email protected]. Skicka gärna med ett personligt brev och ett CV. Urval sker löpande.