Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.

Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek. Kärlek till det vi gör. I alla led. Så klart ställer vi höga krav, Men det gillar du ju!

I Stockholm söker vi nu flera tjänster till våra sommaröppna Boulebarer i Tantolunden och Rålambshovsparken.  

 

VI SÖKER BOULEGUIDER

Som bouleguide levererar du en fantastisk boule upplevelse enligt våra värderingar och mål. Du är ansvarstagande och en viktig lagspelare i teamet och drivs av att ge brinnande bra service och en perfekt upplevelse till våra gäster. Som boule guide är du gästernas följeslagare på gruset. Du håller i olika tävlingar, tar hand om banorna och ser till att alla har jäkligt roligt helt enkelt.

Här har vi listat några egenskaper och erfarenheter vi tror är viktiga för att vi ska trivas ihop:

  • Social och nyfiken
  • Gillar att skapa show
  • Serviceminded
  • Flexibel

Du som vill jobba hos oss är en lagspelare som gillar att prata med människor och som förstår att gästernas upplevelse är hela grejen. Du kan vara boule nörd eller helt grön i gamet, det spelar ingen roll. Vi ser till att du lär dig allt om boulens grusiga värld.

Vi hoppas också att du är en glädjespridare, en lagspelare, ett energiknippe och en bolltrollade rebell - kort och gott, en riktigt bra kamrat och kollega!

Anställningsvillkor
Var: Stockholm
Anställningsform: Säsongsjobb, heltid/deltid och timanställning
När: maj-sep

 
Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Skicka din ansökan till [email protected].
Skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker.