Värdskap i världsklass!

Om rollen
Du är en lagkapten som driver ditt lag framåt, du är kvalitetssäkraren, Ditt huvudmål är att leverera overwhelming service, detta gör du genom att jobba tätt och leda vägen med teamet i matsalen, samtidigt som du förväntas vara en fantastisk värd som älskar människor. Som Hovmästare är du i synk med Skifledaren och vet hur man planerar den perfekta stationen, bordsplaneringen och hur man placerar gäster. Du arbetar nära servis-teamet och leder vägen, utbildar i service och kanske anordnar du säljtävlingar för kvällen.

Såklart gillar du ditt hantverk och mat, dryck och människor intresserar dig! Är du utbildad sommelier är det såklart ett plus men inget krav

Vi erbjuder en arbetsplats med glädje och omtanke. Vi arbetar varje dag för att utvecklas och för oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team. Att ha kul på jobbet är viktigt! och vi söker dig som vill dela vår kärlek för service.

Arbetsuppgifter
Du ger gästen ett varmt välkomnande i dörren och placerar dem till bords. Du säkerställer att restaurangen håller ett bra flöde och du är kommunikationen mellan kök och servis.

Du leder och fördelar arbetet i matsalen före, under och efter service. Du gör även bords- och stationsindelningar, och har breif med ditt team innan och efter service.

Vår största uppgift är att få gästerna att trivas, du minglar och pratar med dem för att hålla koll och se till att alla är nöjda. Du backar upp servisen, och plockar upp beställningar men även för att identifiera eventuella saker som inte fungerat 100% i ett tidigt skede så vi hinner ändra det, innan kvällen är slut.

Du jobbar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet, lönsamhet och personalnöjdhet.

Vi söker dig som är
- Serviceinriktad
- bra på att snabbt skapa dig en helhetssyn
- strukturerad
- mål och resultatinriktad

Det är meriterande om du är utbildad sommelier.

Anställningsvillkor
Var: på någon av våra Boulebarer i Stockholm
Anställningsform: Heltid, Deltid, Vid behov på timme
När: Mars till September

Vi är anslutna till kollektivavtal.

Om företaget
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Boulebar finns både i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.

Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Har du frågor gällande rekryteringen vänligen hör av dig till rekryteringsansvarig: [email protected]

ANSÖK HÄR