BOULEBAR SÖKER: HOVMÄSTARE

Som vi längtat, äntligen är vår nya Boulebar här! Detta är en dröm vi haft länge. Att få skapa en ännu vackrare och omfamnande bistro med boulebanor mitt på Kungsholmen med fransk mat och dryck i förstklassig parkmiljö. Vi söker nu en kollega till vårt team i sommar, med möjlighet till förlängning. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor.   

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:

  • Har minst fyra års erfarenhet av en liknande tjänst
  • Du är bra på att ge service och vill lära ut det till andra
  • Ansvarsfull och ambitiös
  • Stort intresse för mat och dryck

I rollen som hovmästare på Boulebar är du ytterst ansvarig under skiftet och leder teamet med glädje och mod, i matsalen och på gruset. Alltid med fokus på  overwhelming service och att skapa en grymt bra upplevelse för våra gäster. Vi erbjuder en arbetsplats med glädje och omtanke. Vi arbetar varje dag för att utvecklas och för oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team.

Anställningsvillkor

Var: Boulebar Rålambshov, Stockholm
Anställningsform: Timme/Vid behov
När: Omgående

Vi är anslutna till kollektivavtal.

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?

Urval sker löpande, skicka din ansökan till [email protected] så snart du kan. Hör av dig om du har några frågor!

Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss.

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator som föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara.