Vi söker ytterligare kockar till teamet i Liljeholmen!

Du lagar maten, du är glädjespridaren, du är kocken! Dina kunskaper i köket och din passion för att ständigt utvecklas tillsammans med ditt team är inspirerande. Du strävar hela tiden efter att leverera hög kvalité på maten för att våra gäster ska uppleva overwhelming service. Ditt arbete präglas av att du sprider god energi till resterande delar av teamet. Din och ditt teams matlagning skapar smakupplevelser som får gästen en känsla av att befinna sig i Frankrike.

Arbetsuppgifter
- God kvalité. Du ska hålla en hög kvalité på maten du lagar.
- Matlagning
- Ordning och reda. Du är ansvarig för att din arbetsyta är väl organiserad och städad enligt fasta rutiner.
- Hygien. Du arbetar genomgående hygieniskt utifrån våra krav.
- Team. Du är en viktig del i köket. Där du förväntas bidra med god energi och en positiv inställning.

 
Som person är du
- Stabil
- Energisk
- Serviceinriktad och har god samarbetsförmåga
 
Vi ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet som kock samt utbildning inom yrket men det är inget krav.
 
Anställningsvillkor
Var: Boulebar Liljeholmen
Anställningsform: Heltid, deltid eller vid behov. Beroende på din tillgänglighet.
När: Vi rekryterar löpande

Vi är anslutna till kollektivavtal.

 
Om oss
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis.

Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Vid frågor, kontakta rekryteringsansvarig: [email protected]