VI SÖKER EN KOCK SOM ÄLSKAR MÄNNISKOR

Vi söker nu en kollega till vårt köksteam på Boulebar Rådhuset. Vi tror att du är i början av din kockkarriär och vill lära dig mer om det franska köket. 
Här har vi en fransk bistro med plats för 40 matgäster i en riktigt häftig miljö, med sju boulebanor och en grymt bra cocktailbar. Hela restaurangen är insprängd i berget i nedgången vid Rådhusets tunnelbana. Vi tänker att ett besök hos oss är som en minisemester till Marseille!    

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:

  • Du är nyfiken och vill lära dig nya saker
  • Gillar ett högt tempo
  • Intresserad av mat och dryck

 

Vi erbjuder en arbetsplats med glädje och omtanke. Vi arbetar varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse. För oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team.

Anställningsvillkor

Var: Boulebar Rådhuset, Stockholm
Anställningsform: Deltid
När: Start enligt överenskommelse men så snart som möjligt.  

Vi är anslutna till kollektivavtal.

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?

Urval sker löpande, skicka din ansökan till [email protected] så snart du kan. Hör av dig om du har några frågor!

Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss.

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator som föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara.