Gillar du fransk bistromat?

Till den väletablerade Boulebaren på kungsholmen, i Rålamshovsparken söker vi nu ytterligare kockar till köksteamet. Dina kunskaper i köket och din passion för att ständigt utvecklas tillsammans med ditt team är inspirerande. Du strävar hela tiden efter att leverera hög kvalité på maten för att våra gäster ska uppleva overwhelming service. Ditt arbete präglas av att du sprider god energi till resterande delar av teamet. Maten som serveras är inspirerad från det Franska bistroköket, där du och dina kollegor får gästerna att känna att de befinner sig i Frankrike för en kväll! Är det dig vi söker, skicka in din ansökan redan idag.  

Arbetsuppgifter
- God kvalité. Du ska hålla en hög kvalité på maten du lagar.
- Matlagning
- Ordning och reda. Du är ansvarig för att din arbetsyta är väl organiserad och städad enligt fasta rutiner.
- Hygien. Du arbetar genomgående hygieniskt utifrån våra krav.
- Team. Du är en viktig del i köket. Där du förväntas bidra med god energi och en positiv inställning.

 
Som person är du
- Stabil
- Energisk
- Serviceinriktad och har god samarbetsförmåga

Krav på erfarenhet:
- minst 3 års erfarenhet inom kök

Det är meriterande om du tidigare arbetat som spiskock
 
Anställningsvillkor
Intervjuer och anställningar sker fortlöpande med arbetsstart från och med juni.

Vi söker både heltid- och deltidstjänster

Vi är anslutna till kollektivavtal.

 
Om oss
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis.

Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Vid frågor, kontakta rekryteringsansvarig: [email protected]