VI SÖKER KÖKSMÄSTARE

Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek. Kärlek till det vi gör. I alla led. Såklart ställer vi höga krav, Men det gillar du ju!
Nu söker vi en ambitiös, orädd och nyfiken Kökschef till vår franska stadspark i Malmö. Som köksmästare kommer du att ansvara för rekrytering till ditt team och att leda och utveckla ditt team i köket. Det är således av stor vikt att du har ett bra nätverk bland kapabla medarbetare lokalt. Du ser till att alla i köksteamet vet vad som förväntas av dem och har god produktkännedom. Att varje individ får möjlighet och utrymme att växa är väldigt viktigt för oss.

Du har tidigare erfarenhet av liknande tjänst och du är van att ta ansvar. Du tycker som vi, att service är hela grejen. Och om du ska trivas hos oss är det bra om du älskar människor. Vi vill ha dig som älskar tempoväxlingar och som är redo att spurta för att nå i mål, men god planering är A & O för dig. Såklart trivs du i ledarrollen och du har förmågan att få människor med dig.

Här har vi listat några egenskaper och erfarenheter vi tror är viktiga för att vi skall trivas ihop:

  • Van ledare som utvecklar och stimulerar andra att göra sitt allra bästa
  • Serviceminded och passionerad
  • Strukturerad, flexibel och noggrann
  • Älskar att ge fantastisk service
  • Bra på att hantera stress
  • Produktkännedom
  • Du är resultatinriktad med ett siffersinne och har lönsamhet i fokus
  • Ansvarsfull
  • Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet

Vi hoppas också att du är en glädjespridare, en lagspelare, ett energiknippe och en matglad rebell - kort och gott, en riktigt bra kamrat och kollega!

Anställningsvillkor
Var: Boulebar, Malmö 
Omfattning: Heltid 
Startdatum: Omgående, men rätt person är viktigast

Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.
Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek. Kärlek till det vi gör. I alla led. Så klart ställer vi höga krav, men det gillar du ju!

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Skicka din ansökan direkt till [email protected]