ANSÖK HÄR


I rollen som kökschef på nya Boulebar Haga i Hagaparken kommer du vara en av våra nyckelpersoner. Du arbetar med att leda och planera arbetet i köket, ditt arbete sker nära vår Restaurangchef och självklart ditt team med Sous chefs och kockar.

Våra gäster ska få en upplevelse av att dom befinner sig i Frankrike, där man kan äta ett riktigt goda Le Snacks vid boulebanan eller en bistroklassiker vid våra matplatser.

Känner du att detta är något som passar dig och du vill vara med på denna resa så skicka in din ansökan idag!
Arbetsuppgifter
- Du leder och utvecklar ditt team
- Du har administrativa arbetsuppgifter i form av schemaläggning, beställningar osv.
- Du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet.
- Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien samt är delaktig i den dagliga servicen.
- Du jobbar mot verksamhetens mål vad gäller gästnöjdhet, personalnöjdhet och lönsamhet med verktyg som schemaläggning, utvecklingsplaner för personal och bred ekonomisk insikt.

Vi arbetar varje dag för att utvecklas och för oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team. Majoriteten av din arbetstid är förlagd i service.
Vi söker dig som
- Har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning.
- För att vara lämplig i rollen som kökschef har du god förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter.
- Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din personal.
- För att nå dina mål i rollen som kökschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål.
- Som person är du kunnig och driven och arbetar målinriktat för att alltid uppnå ett ”bästa arbetssätt”.
- För att uppnå framgång i rollen som kökschef behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Som person ser vi att du är
-Flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad.
-Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt.

Anställningsvillkor
Var: Boulebar Haga, Stockholm
Anställningsform: Tillsvidare
När: Omgående

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, skobidrag och är anslutna till kollektivavtal.

Om företaget

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på HÄR.


ANSÖK HÄR