Vill du servera franskinspirerad mat?

Om rollen

Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. Som servis är det du som tillsammans med övriga teamet skapar känslan av att vara i södra Frankrike med hjälp av mat, dryck och våra varma miljöer. Din främsta uppgift är att leverera overwhelming service till våra gäster.

 

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som är viktiga för att vi skall trivas ihop:

- Du älskar ditt hantverk och att dela med dig av det
- Bra på att snabbt skapa dig en helhetssyn för att få servicen att flyta på
- Ansvarsfull och ordningsam

 
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Tillsammans jobbar vi varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse.

 
Anställningsvillkor:

Var: Boulebar Liljeholmen i Stockholm
Anställningsform: Utifrån samtal
När: Vi rekryterar löpande
 
Vi är anslutna till kollektivavtal.

 
Om oss

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på tio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis.

Känner du igen dig i beskrivningen, ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Har du frågor? Kontakta mig på; [email protected]. Vi ser fram emot att höra mer från dig!