Vill du servera franskinspirerad mat?

Om rollen

Du är värmen, du är lugnet du är Servitrisen/Servitören! Det är du som tillsammans med övriga teamet inte bara skapar känslan av en resa ner till södra Frankrike utan också levererar overwhelming service till våra gäster. Det är dig man frågar om allt från vinmatchningar till dagens fångst.

Vi på Boulebar Rådhuset behöver nu förstärka vårat härliga team. Vi söker en servis som inte har något emot att hoppa in i baren eller hjälpa till på boulbanorna när det behövs. Du kommer att få ett sammansvetsat team som jobbar över gränserna ständigt med gästens bästa i fokus.

 

Vi ser gärna att du har:
- Minst 3 års erfarenhet av a la carte service
- Grundläggande dryckeskunskaper
- Lagkänsla
 
Tjänsten omfattar kvällar och helger med start omgående.

 
Anställningsvillkor:

Var: Boulebar Rådhuset i Stockholm
Anställningsform: Heltid/deltid tillsvidare
När: Omgående
 
Vi är anslutna till kollektivavtal.

 
Om oss

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan.

Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig!