Vill du servera franskinspirerad mat?

Om rollen

Du är värmen, du är lugnet du är Servitrisen/Servitören! Det är du som tillsammans med övriga teamet inte bara skapar känslan av en resa ner till södra Frankrike utan också levererar overwhelming service till våra gäster. Det är dig man frågar om allt från vinmatchningar till dagens fångst.

Vi på Boulebar Rålambshov behöver nu förstärka vårat härliga team. Vi söker en servis som inte har något emot att hoppa in i baren eller hjälpa till på boulebanorna när det behövs. Du kommer att få ett sammansvetsat team som jobbar över gränserna ständigt med gästens bästa i fokus

 

Vi ser gärna att du har:

- Minst 3 års erfarenhet av a la carte service
- Grundläggande dryckeskunskaper
- Lagkänsla
Tjänsten omfattar kvällar och helger med start omgående.

Hör gärna av dig om du vill veta mer eller skicka din ansökan till [email protected]

 

Arbetsuppgifter

Du ger gäster ett varmt välkomnande. Du pratar med dem för att hålla koll och ser till att alla är nöjda, men även för att plocka upp eventuella saker som inte fungerat 100% i ett tidigt skede så vi hinner ändra det, innan kvällen är slut.

Du tar beställningar med bekvämlighet och levererar mat mellan kök/bar och gäst. Vi jobbar med stationer och du har ansvar för din tilldelade station under skiftet inklusive det runtomkring. Du ser till att sittningstiderna hålls och att gästerna har det de behöver i glas och på fat.

 

Som person är du

- Serviceinriktad
- bra på att snabbt skapa dig en helhetssyn som du behåller under skiftet
- strukturerad
- mål- och resultatinriktad

 

Anställningsvillkor

Var: Boulebar Rålambshov, Stockholm
Anställningsform: Deltid/Heltid tillsvidare

Vi är anslutna till kollektivavtal.
 
Om oss
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis.

Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig!