Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Gärna över generationer, över en middag och över ett eller flera glas Pastis.

Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek. Kärlek till det vi gör. I alla led. Så klart ställer vi höga krav, Men det gillar du ju!

I Stockholm söker vi nu flera tjänster till våra sommaröppna Boulebarer i Tantolunden och Rålambshovsparken.  

 

VI SÖKER SOUS CHEFER

Du ska gärna ha jobbat ett par år i kök och är van att ta ansvar och ge våra gäster en riktig bra mat upplevelse. Du tycker som vi, att service är hela grejen. Och om du ska trivas hos oss är det bra om du älskar människor. Till och med svärföräldrar.

Här har vi listat några egenskaper och erfarenheter vi tror är viktiga för att vi skall trivas ihop:

  • Ansvarstagande
  • Serviceminded
  • Flexibel
  • Bra på att hantera stress

Vi hoppas också att du är en glädjespridare, en lagspelare, ett energiknippe och en matglad rebell - kort och gott, en riktigt bra kamrat och kollega!

Anställningsvillkor
Var: Stockholm

Anställningsform: Säsongsjobb - heltid, deltid, timanställning
När: maj-sep

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Skicka din ansökan till [email protected].
Skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker.