Gillar du fransk bistromat och vill vara med och arbeta på vår nyöppning?

Vi letar efter dig som brinner för matlagning och service. Tillsammans med vår Head Chef kommer du att ansvara för att leverera riktigt bra franskinspirerad mat på vår nyaste Boulebar i Hagaparken.
Du leder och planerar arbetet i köket och gillar att lära ut och dela din kunskap med resterande team. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. Är detta något som stämmer in på dig, skicka in din ansökan idag!
Arbetsuppgifter
- Du leder och utvecklar teamet tillsammans med Head Chef

- Beställningar, schemaläggning kan förekomma
- Sedvanliga uppgifter i kök är förstås en del av dina arbetsuppgifter, matlagning, inventering, livsmedelhygien mm.
- Du tillsammans med Head chef ansvarar för att maten håller god kvalitet
- Majoriteten av din arbetstid är förlagd i service
Vi söker dig som- Har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt har erfarenhet som Sous Chef
- Du har en god förståelse för köksekonomi och tidigare erfarenhet av att arbeta med god kontroll över kostnader och intäkter
- Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din personal.

Som person
- Är du kunnig och arbetar målinriktat för att alltid uppnå ett "bästa arbetssätt".
- Du är flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad.

Vi värdesätter din laganda, kreaktivitet och engagemang.
Anställningsvillkor
Var: Boulebar Haga

Anställningsform: Tillsvidare
När: Omgående

Vi är anslutna till kollektivavtal.

ANSÖK HÄR!