LEDIGA JOBB

Jobba med oss i sommar!


Nu söker vi kockar inför sommaren i våra franska parker i Stockholm. Det spelar ingen roll om du är ett fullfjädrat proffs eller om du är precis i början på din karriär inom gastronomi. Här kommer du kunna växa och utvecklas oavsett. Nyfiken på hur det är att jobba på Boulebar? Niclas berättar mer!

20200121 144834(0) Edited

Niclas Ryhnell arbetar som kock, produktutvecklare och inspiratör på våra Boulebarer i Stockholm.

Han är klassiskt skolad med det franska köket närmast hjärtat. Hans signum i köket är kombinationen av det rustika och det eleganta och han är aldrig rädd för att twista till det genom att utveckla och förnya.

Niclas har erfarenhet från några av Sveriges bästa krogar och är flerfaldig finalist i Årets Kock, dessutom har han skrivit en och annan kokbok!

Vill du också jobba med Niclas och 150 av våra andra glädjespridare? skicka ett kort CV och berätta lite om dig själv till [email protected]

Hur är det att jobba på Boulebar?
På Boulebar är det lätt att trivas! Man har liksom det bästa av världar. 
Här har vi fransk mat i unik miljö i och med att vi är i en park, det är avslappnat men ändå med stil.  

Hur skulle du beskriva stämningen?
Det är en härlig blandning mellan event, barhäng, à la carte, avsmakningsmenyer och boule såklart. Det viktigaste av allt är att vi har KUL på jobbet, allt blir så mycket godare då!

Varför valde du att börja jobba här?
Jag älskar ju hela den här franska romantiska atmosfären som Boulebar 
erbjuder, med maten, musiken och sättet som gästerna är när de är hos oss.