En nyfiken och kunnig ledare som vill förfina Boulebar Liljeholmen.

Boulebar Liljeholmen är vår satsning i ett ombyggt tryckeri. Vi har grejat att sjösätta ett sånt projekt även om det ligger utanför tullarna. Lite galet. Men det är så vi funkar. Nu har vi kört i drygt fyra år och det funkar riktigt fint.
 

Vi söker en ny chef. Du kommer leda ett dedikerat team och en stor verksamhet med uppdraget att lyckas med era uppsatta mål. Du har stor servicekunskap från restaurang, du gillar att leda, du gillar att lära ut och samtidigt lära dig nytt.
Du är viljestark och gillar människor. Du är långsiktig.
 

Boulebar Liljeholmen är en av fem Boulebarer i Stockholm. Det är vårt moderskepp på det sätt att det är platsen där vi lär ut service, boule, kockande, serverande, bar och att jobba tillsammans. Vi älskar service, fransk mat och dryck, boule och människor såklart. Vi är ambitiösa, ser oss som modiga och vill alltid framåt. Vi hittar gärna nya vägar som andra inte testat.
 


Om oss
Idag driver vi 10 Boulebarer och vi finns i fem städer. Från början var vi boule-galningar och vi är fortfarande starkt påverkade och influerade av att vara nördar i vårt område. Vi vill att du också är djupt dedikerad i ditt arbete. Vi har samlat fler och fler som jobbar passionerat kring sitt uppdrag. Totalt är vi just nu runt 150 fast anställda i Sverige och Danmark. Vi satsar. Vi ägs av grundare, långsiktiga investerare och medarbetare.

 
Så förutom ovan, vad får du ta del av? Vi vill investera i vår personal och vill se våra anställda växa inom företaget. Vi satsar på utbildning för att bli bättre inom våra områden - eller lära oss nya färdigheter.

Bolaget har kollektivavtal via Visita/HRF.

Frågor? Kontakta mig, anställande chef, Paulina Ek på [email protected]. Ansök med CV & personligt brev senast 15 mars.

 

ANSÖK HÄR