VI SÖKER ASSISTERANDE RESTAURANGCHEF


Boulebar Slottsgatan är en fransk oas och boulerestaurang fylld av gröna växter, boule och gemenskap. Nu letar vi efter dig som vill vara med på resan och få ännu fler att upptäcka Boulebar och grusets magi i Örebro. Du kommer vara en nyckelperson i vårt ledningsteam för att driva verksamheten framåt. För att lyckas krävs det en hel del mod, ansvarstagande men framförallt att ha roligt tillsammans.   

Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:

  • Att du är en varm, social person som älskar människor. Du är helt enkelt inte rädd för att bjuda på show i glädje och nördighet när det kommer till mat och dryck i matsalen.
  • Har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen. 
  • Är en vinnarskalle ut i tåspetsarna och vill vara med på resan att utveckla Boulebar Slottsgatan till den bästa upplevelsen för våra gäster. 

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. På Boulebar satsar vi på vår personal och tar till vara på alla dina talanger. Tillsammans jobbar vi varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse. Rörelsen Boulebar står nu redo att storsatsa. Målet är att inom några år ha etablerat flera nya Boulebarer både i Sverige och utomlands.

Anställningsvillkor
Var: Boulebar Slottsgatan, Örebro
Anställningsform: Tillsvidare på 75%, möjlighet till heltid i perioder, 6 mån provanställning.
När: Start enligt överenskommelse 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag och är anslutna till kollektivavtal.

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Skicka din ansökan till [email protected], intervjuer sker löpande - tillträde snarast. Hör av dig om du har några frågor!

Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss.