Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär

Du ska vara redo för utmaningen att driva ditt egna lilla kök där det sker ett tajt samarbete med det övriga serviceteamet dagligen. Menyn är satt utifrån Boulebars koncept där våra gäster ska få en upplevelse att de befinner sig i Frankrike genom mat från "Le Aperetifs" vid banorna till bistroklassiker vid våra matplatser. Boulebar Rådhuset är en av fem Boulebarer i Stockholm och sedan har ytterligare fyra Boulebarer utspridda i Sverige och Danmark. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss.

Är du vår nya kökschef till Boulebar Rådhuset? Skicka in din ansökan idag!

 
Om tjänsten
Som kökschef på Boulebar Rådhuset kommer du att ansvara för köksdriften och samtliga arbetsuppgifter kopplade till det. Dvs, köksplanering av inköp, inventering, livsmedelshygien. Utöver detta kommer du vara en stor del av den dagliga servicen. Du har möjligheten att vara med och jobba i ett tejt team som har kul tillsammans och som verkligen jobbar för att gemensamt klara uppsatta mål och leverera "overwhelming service" till våra gäster. Vi ser att du ska ha ett driv att utvecklas i rollen som kökschef, du kanske tidigare har arbetat i kök och fått ta delansvar och nu är redo för nästa steg i din karriär?

 
Vi söker dig som
- Är du utbildad kock och som vill ta nästa steg

- Ser fram emot att jobba i ett tight team som gillar att ha kul samtidigt som de uppsatta målen är en stark drivkraft

- Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera med all personal på Boulebaren

För att du vi ska trivas tillsammans ser vi att du som person är:
Flexibel, ansvarstagande, och lösningsorienterad.

Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt.
 
Anställningsvillkor
Var: Boulebar Rådhuset, Stockholm
Anställningsform: Tillsvidare
När: Omgående, rekrytering sker löpande

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, skobidrag och är anslutna till kollektivavtal.
Och vi får aldrig glömma att Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Har du frågor gällande rekryteringen vänligen hör av dig till rekryteringsansvarig: [email protected]